Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Magyar-angol két tanítási nyelvű osztály

Írta: Császár Péter Megtekintés: 2643

Heti 5 angol órájuk van, tehát minden nap. Ezen kívül angolul oktatjuk alsó tagozaton a rajzot, az éneket és a technikát, felső tagozaton a magyar történelmet és a földrajzot. Csoportbontásban zajlanak a nyelvi órák. Ez nyolc év alatt különösen magas óraszámot eredményez, az általános iskola befejezése után minimum KER szerinti B1 nyelvvizsga letételére nyílik lehetőség. Kondás Annamária és Misky Sarolta tanítók és főiskolai angol tanári képzettséggel is rendelkeznek, munkájukat Gi Soo Cha lektor segíti, ő korrigálja a gyerekek kiejtését. Nyelvi laboratórium, aktív táblák, laptopok és táblagépek teszik lehetővé a korszerű oktatást. Az Erasmus+ program keretében külföldre is eljuthatnak tanítványaink. Első és második osztályban angol órákon a szóbeliségen van a hangsúly. Ezzel segítjük azt, hogy jól megtanuljanak magyar nyelven írni és olvasni. A képzés ingyenes a diákjaink számára.

2019-2020 tanévben

 

Tanítók
Valkai Ottóné Hunyadvári Éva

 

2018-2019 tanévben

Tanítók Angoltanárok
Tóthné Almási Beáta Dr. Sallayné
Nógrádi Annamária
Kondás Annamária Misky SaroltaHeti 5 angol óra, csoportbontás. A rajz, technika és ének tantárgyak oktatása angol nyelven