Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Alsós farsang 2019

Írta: Veress Andrea Megtekintés: 82

Február 22-én pénteken sok izgatott tanulóval telt meg a tornaterem.

Először az első és a harmadik évfolyamosok mutatták be ötletes, ijesztő, különleges, meghökkentő, sportos és gyönyörű szép jelmezeiket. A nyitó tánccsokrot a harmadik c osztály diákjai táncolták, népi ruhába öltözve hangolták a vendégeket a farsangi mulatságra. A táncokat Mándity László tanította be. 

 

A jelmezes felvonulás után megkezdődött az igazi játék. Volt célba dobás, cápahalászat, kosárba dobás, lengőteke és piramis dobás is. A meglepetés „halacskák” sok kincset rejtettek, ezért voltak, akik többször is sorba álltak az ajándékokért. A büfében rengeteg finom süteményből és szendvicsből lehetett választani a megéhezőknek. A szülők igazán kitettek magukért, a sok finomság hamar elfogyott.

A második és negyedik évfolyamos tanulók három órától foglalták el a tornatermet. A jelmezes felvonulás előtt a felső tagozatos Köszi tánccsoport kezdte meg  a farsangi mulatságot. A táncokat Szőke József tanította be. A játékok újra töltve várták a gyerekeket, mindenki próbára tette a képességeit. A kiváló délutánt végig remek hangulat kísérte, ezúton is köszönjük mindenkinek a támogatást!  

/Kádárné Mészáros Erika   

 

Kapcsolódó oldalak: További képek a Facebook oldalunkon