Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Dupla Központis győzelem a II. Köszi Kupán

Írta: Veress Andrea Megtekintés: 97

Február 23-án a Bibó István Gimnázium tornacsarnokában került megrendezésre a II. Köszi Kupa.

Hét csapat mérte össze a tudását, a lányoknál Kecelről, Hajósról, Kiskőrösről, Kiskunhalasról, a fiúknál Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról érkeztek a résztvevők. A mérkőzések során a versenyzők óriási küzdelemben, sportszerű játékkal küzdöttek a győzelemért.

A végeredmény a lányoknál: I. Központi Református Általános Iskola (Kiskunhalas), II. Bem József Általános Iskola (Kiskőrös), III. Szent Imre Általános Iskola (Hajós), IV. II. János Pál Katolikus Általános Iskola (Kecel).

A fiúknál: I. Központi Református Általános Iskola (Kiskunhalas), II. Felsővárosi Általános Iskola (Kiskunhalas), III. Arany János Általános Iskola (Kiskunmajsa). 

A versenyen nyújtott teljesítmények alapján különdíjak átadására is sor került. Gólkirály lett: Ternyák Vanda (29 góllal) és Bíró Norbert (21 góllal) a Központiból. A legtechnikásabb játékosnak választották Pintér Lillát a Központiból és Lakatos Teofilt az Arany János Általános Iskolából. A legjobb kapus Lukács Kata lett a Bem József Általános Iskolából és Pősz Máté a Felsővárosiból. A legjobb Központis játékosnak Löszter Alexandrát és Bíró Lórántot választotta az edzőkből álló zsűri.

 

/Kádárné Mészáros Erika