Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Weöres Sándor Megyei Szavalóverseny

Írta: Veress Andrea Megtekintés: 157

Az idei Weöres Sándor Megyei Szavalóversenyen 31 gyermek képviseltette magát, két kategóriában mérettették meg magukat a tanulók a szakmai zsűri előtt.

A rendezvényen Nagyné Lehoczki Zsuzsanna igazgatónő köszöntötte a résztvevőket, ezután iskolánk dráma szakkörösei, Dudásné Kutasi Klára tanítványai műsorával vette kezdetét a verseny. Közreműködött Csorvási Zoltán.

A szakmai zsűri Horváth Ida, Palásti Károly, Füstös-Kis Ágnes és Csorvási Zoltán értékelése alapján a következő tanulók értek el helyezést:

az alsó tagozatosok közül: 1. Barabás Áron, 2. Hadar Márkó, 3. Simon Zsófia lett. Különdíjat kapott Gszelmann Ádám.

A felső tagozatosok közül: 1. Lantos Rebeka, 2. Ledenyák Ádám, 3. Horváth Márkó lett. Különdíjat kapott: Farkas Bianka és Kiss Csaba.

 

A több évtizedes hagyománnyal rendelkező versenyre Bajáról, Bácsalmásról, Izsákról, Kalocsáról, Kecskemétről, Kelebiáról, Kiskunfélegyházáról, Kisszállásról, Tiszakécskéről, Soltvadkertről és Szankról is érkeztek idén versenyzők.

 

/Kádárné Mészáros Erika

Kapcsolódó oldalak: További képek Fb oldalunkon