Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ A MENZA VÁLTOZÁSOKRÓL

Írta: Császár Péter Megtekintés: 1310

2019/2020-as tanévtől új menzarendszert vezetünk be. Az étkezés igénybevételéhez és az online felület használatához e-mail cím megadása szükséges! Az új menzarendszer használatát bemutató bővebb tájékoztatót később adjuk meg.

Röviden: Az új menzakártya rendszer lényege, hogy az étkezést igénylők egy internetes felületen tudják az étkezések megrendelését, lemondását és akár a fizetését is intézni. Megnézhető az étlap, a korábbi megrendelések, a számlák, a rendszer internetes oldaláról a teljes folyamat otthonról is kényelmesen intézhető. A rendszerbe – az előzetes regisztráció után -otthonról, munkahelyről, vagy bármilyen egyéb internet hozzáféréssel rendelkező helyről bejelentkezhetnek. Nincs szükség külön program telepítésére. A felület használatához csupán böngészőprogram szükséges (pl. Chrome, Firefox, vagy Internet Explorer). Az étkezés megrendelése online felületen történik, amelyhez – a Google felülethez – hasonlóan belépést biztosítunk az érintett szülőknek. A programba a tárgyhavi megrendelést előző hónap 15-ig automatikusan „A” jelű menüvel feltöltjük, mindenki számára. A megrendelést innentől határidőn belül van lehetőség módosítani. A felületen megtekinthető a hónap menükínálata, megkönnyítve a rendelési folyamatot. 

 ELSŐ LÉPÉS, LEGFONTOSABB TEENDŐ MOST:       határidő:          OKTÓBER 15. !

Mindenki az alábbi link felületen töltse ki az űrlapot! http://kozponti.net/menza-kerdoiv

Szükséges megadni: 

Szülő e-mail címét (erre kapja majd az összes további infot, számlákat, stb minden gyermekére együttesen)

Gyermeke pontos, anyakönyv szerinti teljes nevét, osztályát (valamennyi iskolánkban tanuló gyermekének nevét, osztályát meg)

Válasszák ki az étkezési számlák fizetési módját! (bankkártyás, utalásos, készpénzes)

(Kérjük elsősorban a SimplePay bankkártyás fizetést válasszák, mert az utalásnál nagyobb az adminisztratív hibalehetőség: hibás adatbevitel, a készpénzes fizetés továbbra is a kijelölt befizetési napokon lehetséges majd)