Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Közhírré tétetik!

Írta: Központi Megtekintés: 143

A hittan táborok körül eddig sok kérdőjel és kétség volt.

Az egyházunk azt kérte hagyjuk el őket, az állam visszavonta a már megnyert támogatási összegeket, DE a helyzet úgy alakult, hogy mégis lesznek táborok, igaz az új helyzethez igazodva kicsit másként. Az ALÓSTAGOZATOSOKNAK AUGUSZTUS 3-tól 7-ig tartunk NAPKÖZIS TÁBORT Kiskunhalason a Központi Iskola Ady Endre utcai épületében, vagy a fő épületben a jelentkezők számától függően.
 
A FELSŐTAGOZATOSOKNAK 9. osztállyal bezárólag. Soltvadkerten a tó mellett (az eredetileg megjelölt helyen) lesz 3 NAPOS OTTALVÓS TÁBOR július 9-10-11-én.
 
Akik már jelentkeztek valamelyik táborba, fel fogjuk hívni őket. Akik még nem jelentkeztek, van mód újonnan jelentkezni. Az új jelentkezési lapokat elkészítjük. A jelentkezés új határideje június 15-e. A tábor díja mindkét esetben 20.000Ft, testvéreknek 18.000Ft. A jövő keddtől elérhetőek a jelentkezési lapok! Várjuk szeretettel hittanosaink jelentkezését!
 
ÁB, A lelkészek és hittanoktatók!