Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Épületátadó ünnepség a Központiban

Írta: Veress Andrea Megtekintés: 207

Épületátadó ünnepség a Központiban

Közel 500 millió forintos beruházás valósult meg iskolánkban az elmúlt egy év során. A szocreál stílusú ebédlőépület átépítésével, illetve új szintek felhúzásával egy modern XXI. századi létesítmény jött létre.

Szeptember 26-án délután hálaadó istentisztelet keretében Nagyné Lehoczki Zsuzsanna igazgatónő, Bödecs Pál főigazgatóval és Édes Árpád elnök-lelkésszel közösen köszönték meg a beruházásban résztvevőknek a munkát. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke, Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Fülöp Róbert polgármester is. 

Intézményünk körülbelül 1000 négyzetméterrel bővült, új szaktantermek és tantermek kerültek kialakításra. A pályázaton nyert pénzösszegből 360 millió forintot fordítottunk az épület kialakítására, ezen felül sikerült az udvart speciális burkolattal ellátni és a tantermeket új berendezésekkel, taneszközökkel felszerelni.

A nemzetiszínű szalagot Szabó István püspök, Bányai Gábor országgyűlési képviselő és Nagyné Lehoczki Zsuzsanna igazgatónő Bödecs Pál társaságában vágta át. Az ünnepség után az épület megtekintését követően a jelenlévőket állófogadás várta az ebédlőben.

/Kádárné Mészáros Erika/

 

Kapcsolódó oldalak: További képek Fb oldalunkon