Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Magyar-angol két tanítási nyelvű osztály

Írta: Császár Péter Megtekintés: 3314

Heti 5 angol órájuk van, tehát minden nap. Ezen kívül angolul oktatjuk alsó tagozaton a rajzot, az éneket és a technikát, felső tagozaton a magyar történelmet és a földrajzot. Csoportbontásban zajlanak a nyelvi órák. Ez nyolc év alatt különösen magas óraszámot eredményez, az általános iskola befejezése után minimum KER szerinti B1 nyelvvizsga letételére nyílik lehetőség. Kondás Annamária és Misky Sarolta tanítók és főiskolai angol tanári képzettséggel is rendelkeznek, munkájukat Alexander David Wilkes lektor segíti, ő korrigálja a gyerekek kiejtését. Nyelvi laboratórium, aktív táblák, laptopok és táblagépek teszik lehetővé a korszerű oktatást. Az Erasmus+ program keretében külföldre is eljuthatnak tanítványaink. Első és második osztályban angol órákon a szóbeliségen van a hangsúly. Ezzel segítjük azt, hogy jól megtanuljanak magyar nyelven írni és olvasni. A képzés ingyenes a diákjaink számára.

2020-2021 tanévben

 

Tanítók
Tóthné Almási Beáta Bognár Annamária

2019-2020 tanévben

 

Tanítók
Valkai Ottóné Hunyadvári Éva

 

Angoltanárok
Kondás Annamária Misky SaroltaHeti 5 angol óra, csoportbontás. A rajz, technika és ének tantárgyak oktatása angol nyelven