Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Beiratkozás

Írta: Központi Iskola Megtekintés: 3978

A Kiskunhalasi Református Kollégium Központi Általános Iskola első osztályába tanköteles korú gyermek általános iskolai felvételéhez a 2020/2021-es tanévre a 2011. évi CXC. törvény 45. § (2) és a 7/2020. (III. 25.) EMMI rendelet alapján.

A kérelem benyújtása az alábbiak szerint történik

  • A SZÁNDÉKNYILATKOZATOT 2020. április 6-tól 22-ig lehet a jelen űrlapot elektronikusan kitöltve benyújtani, és az űrlap végén felsorolt dokumentumokat meglétük esetén befényképezve, vagy szkennelve kell csatolni. Az űrlap kitöltéséhez érvényes Gmail fiókkal kell rendelkezni, vagy ingyenesen regisztrálni hozzá egyet.
  • A szándéknyilatkozat véglegesítésével a beküldő szülő nyilatkozik, hogy gyermekét a 2020/2021. tanévre a Kiskunhalasi Református Kollégium Központi Általános Iskola 1. évfolyamára kívánja beíratni.
  • Kijelenti, hogy ebben mindkét szülő egyetért, és ezt a szándékot a szülők legkésőbb a tanévkezdésig aláírásaikkal is meg fogják erősíteni. Tudomásul veszi, hogy ez a gyermek iskolai felvételének elengedhetetlen feltétele (függetlenül attól, hogy ki gyakorolja a szülői jogokat).
  • A *-gal jelölt kérdések kitöltése kötelező.
  • Amennyiben a felvételi kérelmet az iskola elutasítja, az adatokat töröljük.

A szándéknyilatkozat kitöltéséhez kattintson IDE!


Kérjük, hogy (a képre kattintva) olvassák el "Csengőszó" című kiadványunkat, és tekintsék meg a Halas Média Kft. iskolánkról készített felvételeit is!