Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatkezelési tájékoztató

Írta: Császár Péter Megtekintés: 62

Adatkezelési tájékoztató

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja a kozponti.net kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.

Honlapunkon önregisztrációra nincs lehetőség, belépni, csak az intézményünkkel jogviszonyban álló dolgozók jogosultak.

1. Adatkezelő

Az adatok kezelője a Kiskunhalasi Református Kollégium Központi Általános Iskola

Székhely/postázási cím: 6400 Kiskunhalas, Köztársaság utca 9.; adószám: 18294231-2-03
Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a weboldalon keresztül

2. A kezelt adatok és érintettek köre

A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat.

Személyes adatkezelés:

- intézményünkkel jogiszonyban álló dolgozók nevét és munkahelyi e-mail címét tároljuk, illetve tesszük közzé.

3. Az adatkezelés célja

Személyes adatokat nem kezelünk, minden fent levő adat kizárólag kapcsolattartási célú, 

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A látogató a jelentkezés során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az Adatvédelmi Tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

4. Az adatvédelmi tájékoztató által meghatározott adatkezelési időtartam

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli.

Intézményünkkel jogiszonyban dolgozók adatait a jogviszony fennállásáig tároljuk, ezután töröljük.

5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki. Az adatkezelő törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.

6. Az adatkezelési szabályzat jogalapja és a felhasználó jogai

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen ezen Adatvédelmi Tájékoztató tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet bejelenteni.

7. A weboldalt üzemeltető partner és technológia

szilady.net weboldalt a 3in1 Hosting Bt. szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.
Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Brassó u. 4/A. Adószám: 22206118-2-13
Telefon: +36 (21) 200 0040
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:  www.3in1.hu

Az adatok tárolásának fizikai helye:

T-Systems Adatpark Budapest II. (T-Systems területén őrzött, riasztóval, kamerákkal ellátott gépterem), 1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 13.
3 in 1 Hosting Bt., 2310 Szigetszentmiklós, Szivárvány u. 1. fszt. 1. (Felvételt rögzítő kamerákkal ellátott telephely).
3 in 1 Hosting Bt., 2310 Szigetszentmiklós, Brassó u. 4/a. (Felvételt rögzítő kamerákkal, riasztóval ellátott székhely)

8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy a KRK Központi Általános Iskola a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény