Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Akikre büszkék lehetünk

Írta: Veress Andrea Megtekintés: 82

Diákjaink által elért eredmények

Dupla győzelem a LÜK versenyen

A LÜK bajnokság kistérségi fordulóján kilenc tanuló képviselte iskolánkat, akik közül ketten is első helyen végeztek. A második évfolyamosok között Zsubori Lilla (2. b), a negyedik évfolyamosok közül Lévai Petra (4. b) bizonyult a legjobbnak. A harmadik évfolyamosok között Becze Botond (3. a) a harmadik helyet szerezte meg. Mindhárman továbbjutottak a megyei fordulóba!

Különdíjak az országos rajzpályázaton

A „Tűz a Bibliában” című országos rajzpályázaton két tanuló az alkotásával különdíjat érdemelt ki. Füstös Fanni (2. c) és Szabó Róza Léna (3. a) munkáit értékelte a zsűri az elismeréssel.

Arany fokozat

Ulbrich Hugó (4. b) több tantárgyból is kiválóan teljesített a „Tudásbajnokság” tanulmányi versenyen. A munkáját ARANY fokozattal értékelték angolból, környezetből és matematikából.

Ezüst a Diákolimpián

Március 11-én Kiskunmajsán rendezték a III. korcsoportos lány Körzeti Kézilabda Diákolimpiát, amelyen iskolánk csapata a második helyezést érte el.  

Március 12-én a Diákolimpia Körzeti mezei futóversenyen több aranyérem is született. A lányoknál 1. korcsoportban II., a 2. korcsoportban III., a 3. korcsoportban IV. helyet szerezte meg iskolánk csapata. Egyéniben Mészáros Dóra (3. b) ezüstérmet nyert.

 

A fiú csapatok közül 1. korcsoportban I., 2. korcsoportban II., 3. korcsoportban II., 4. korcsoportban I. helyet szereztek iskolánk diákjai. Egyéniben Horváth Áron (3. b) aranyérmet, Ale Patrik (3. b) ezüstérmet, Kiss Attila Dezső (7. b) pedig bronzérmet nyert.

„Szép magyar beszéd”

A „ Szép magyar beszéd” verseny iskolai fordulóján az 5-6. osztályosok között 1. helyezett Beke András 5.b, 2. helyezett Dittmayer Maja 6.b és 3. helyezett lett Zseni Zsanna 6. b osztályos tanuló.

A 7-8. évfolyamon az első helyet Kiss Attila Dezső és Pintér Lilla (7.b) érdemelték ki, a 2. helyen Szatmári Szonja (7.b) végzett.

A verseny folytatásában Beke András 5. b osztályos tanuló a területi fordulón a 3. helyezést érte el.

Egyéni siker a kettlebell bajnokságon

Suhajda Anna 3. c osztályos tanulónk itthon és Franciaországban is bizonyította, hogy a legjobbak között van. Dupla aranyéremmel zárt, a Kettlebell országos bajnokságon és a Franciaországban rendezett versenyen sem talált legyőzőre. Gratulálunk!

 

Érem a Diákolimpián

Orbán Noa 3. c osztályos tanuló kiemelkedően szerepelt az úszásban. a Diákolimpián bronzérmet szerzett 50 m gyorson.

 

Zrínyi Ilona matematika verseny megyei forduló

Iskolánkból a legjobb eredményt Pintér Attila Mór (4.b) érte el 81 ponttal, csak egy ponttal maradt le tőle Lévai Petra (4.b) és 78 ponttal a harmadik Zseni Zsanna (6.b) lett.

 

 

Arany Kupa sikerek kézilabdában

A IV. korcsoportos lány csapatunk a rangos első helyet szerezte meg az Arany Kupán, III. korcsoportos fiú csapat 2. helyezett lett. A kupa különdíjai közül Ternyák Vanda (8.b) ismét gólkirálynő lett, Bertalan Hannát (7.a) pedig a legjobb kapusnak választották.

Az Arany Kupa Sor-és váltóversenyén alsó tagozatos csapatunk is szépen szerepelt, igyekezetükkel megszerezték a második helyet. Gratulálunk!