Szülőakadémia előadás

  • Helyszín:
    Református Imaház
  • Dátum:
    2024. június 7.
  • Időpont:
    17:00
  • Jelentkezés

Az eseményről


Kedves Szülők!A KRK Központi Általános Iskola előadássorozatot szervez a HEKS (Svájci Protestáns Egyházak Segélyszervezete) támogatásával.

Várjuk az óvodás, általános iskolás és gimnazistagyermekek anyukáit, apukáit, de a nagyszülőket, pedagógusokat is!Az előadás témája:FIZIKAI BIZTONSÁGA mindennapi fizikai biztonság az utcán, munkahelyen, közösségi terekben, utazások során, családi nyaraláson csak valódi ismeretekkel, felkészültséggel és a megfelelő készségek magas szintre történő

fejlesztésével érhető el. A korai veszélyfelismerés előadás során részletes ismereteket kapnak a résztvevők a veszélyről, mint jelenségről, az erőszak dinamikáról, bűnelkövetői viselkedési mintákról és az áldozatkiválasztás mechanizmusáról. Gyakorlati technikákat kapnak a megfigyelőkészség és helyzetfelismerés fejlesztésére az intuíció helyes használatára, és átbeszéljük a félelmet miként állíthatjuk saját biztonságunk szolgálatába.Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött!Regisztrálni a Jelentkezés gombra kattintva lehet!


További rendezvények

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!