Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

„Látta Iluskává válni a virágot…”

Írta: Veress Andrea Megtekintés: 185

Iskolánk hagyományaihoz híven 5. évfolyamos diákjaink múlt héten meglátogatták a János Vitéz Látogatóközpontot, valamint Petőfi Sándor szülőházát Kiskőrösön.

Animátorok vezetésével kisebb csoportokban járták végig a Kukoricza Jancsi és Iluska történetét bemutató interaktív tárlatot, valamint kipróbálták a hozzá kapcsolódó kreatív, tudást és fantáziát igénylő játékokat.


Iskolánk célkitűzése, hogy az iskolai tananyag elsajátítása mellett a gyerekek rengeteg tapasztalatot szerezzenek az őket körülölelő világból: az ötödikesek a Pál utcai fiúk színdarabot nézhetik meg a Vígszínházban, játszhatnak a grund korabeli játékaival (üveggolyózás, méta), megismerhetik helyi értékeink közül Petőfi Sándor szülőházát, János vitéz meséjét pedig újraélhetik a Látogatóközpont jóvoltából. A kísérő pedagógusok Nagyné Lehoczki Zsuzsanna, Nagy- Czirokné Horváth Ildikó, Seres Angelika és Boross Helga voltak.

/Boross Helga