Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Madarat tolláról, tornyot magasságáról…

Írta: Veress Andrea Megtekintés: 281

Vajon milyen lehet madárként röpülve végignézni Kiskunhalason?  

Szemet gyönyörködtető látványban volt része iskolánk diákjainak: a Városháza 30 méter magas panorámatornyába látogattak el pedagógusaik kíséretében. Fontos, hogy ne csak más települések, hanem városunk, Kiskunhalas helyi értékeit is ismerjék diákjaink, ezért vállalták, hogy a közel 150 lépcsőfokot megmászva megcsodálják a várost a madarak látószögéből is. Lelkesen számoltak be a látványról: a rengeteg zöld terület, a messziről látszó ismerős épületek, a határban lévő szántók színkavalkádja mind- mind meseszerű élményt jelentett nekik. A torony aljában digitális interaktív játékokkal, kirakóval játszhattak; az épület falán pedig érdekességeket olvashattak városunk történelméről.

Kísérő pedagógusok: Ormosné Bodrogi Viola (3.b), Andrási Szabolcsné, Veress Andrea (6.b), Szabó Ágota  (7.a), Horváth Ida (7.b), Bognár Annamária, Tóthné Almási Beáta (1.b).

/Boross Helga

 
Kapcsolódó oldalak: További képek a Facebook oldalunkon