Hívogat az iskola

2022. december 15-én délután különleges vendégeket köszöntöttünk a Központiban. „Hívogat az iskola…”címmel iskolánk rajzpályázatot hirdetett a kiskunhalasi ovisok számára, melynek értékelésére és díjátadójára csütörtökön került sor. Szőkéné Volovár Valéria főszervező elmondása szerint

a kis alkotók lelkesen vettek részt rendezvényünkön szüleikkel és óvó nénijeikkel együtt, melyre névre szóló meghívót kaptak. Iskolánk tanulói műsorral kedveskedtek nekik Nagyné Lehoczki Zsuzsanna igazgatónő köszöntője után. Először Csorvási Zoltán és 5.c-s gitárszakkörösei játszottak karácsonyi dallamokat, majd az 1.b osztályosok adták elő „I am a dancing Christmas tree” című táncos éneküket, melyet Kondás Annamária (Anica néni) és Misky Sarolta (Saci néni) tanítottak nekik. Vali néni tanítványa, Gusztos Evelin, 4.c-s diákunk verset szavalt a jelenlévőknek.

A pályázatra érkezett 73 alkotásból nagyon nehéz volt a zsűrinek kiválasztania a díjazott rajzokat, melyeket ki is állítottak a B-épületben, hogy az arra járók megcsodálhassák azokat. A zsűri tagjai a leendő elsős tanító nénik voltak: Petrenkóné Gyuris Barbara, Orbánné Horváth Ágnes (1.a-sport), Hunyadvári Éva, Valkai Ottóné (1.b- kéttannyelvű), Szőkéné Volovár Valéria és Szőke Gréta (1.c- művészeti).

Hat kategóriában születtek eredmények: legfantáziadúsabb, legkreatívabb, legmosolygósabb, legmesebelibb, legszínesebb, legtermészetesebb alkotásokat értékeltek. Nagy örömünkre a legtöbb óvoda részt vett a pályázaton (KRK Gólyafészek Óvoda, Csipkeházi Óvoda, Kertvárosi Óvoda, Szilády utcai Óvoda, Felsővárosi Óvoda, Ady utcai Óvoda, Kuruc utcai Bóbita Óvoda, Bajza utcai Óvoda). A 18 felkészítő óvó néninek ezúton is köszönjük a munkáját!

A délután lezárásaként Vali néni közös éneklésre, mézeskalácsozásra, teázásra hívta a megjelent több mint száz vendéget.

A meghitt hangulatért köszönjük a fellépők, a zsűri, a főszervező Vali néni és nem utolsósorban a gyermekek munkáját!

A tanító nénikkel legközelebb a januári iskolaelőkészítő játékos foglalkozásokon találkozhatnak az ovisok, melyre szeretettel várjuk őket!

Kapcsolódó képek

Összes kép megtekintéseFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!