Adventi hangverseny a Központiban

„Érthetetlen, hallhatatlan, csöndbe mártott dallamok - zeneszóba burkolózó láthatatlan angyalok.” (Szabó T. Anna: Angyalok)

„Isten angyali jövének” címmel a Központi Iskola tanulói, tanárai december 15-én, csütörtökön különleges hangulatú hangversenyen szólaltatták meg az adventi, betlehemes és karácsonyi ünnepkör dallamait. Az Imaházban megtartott rendezvényen Arany- Michels Tímea lelkésznő megnyitó beszéde után a művészeti osztályok énekes csoportjai, a belőlük álló énekkar, népi énekeseink, furulyásaink, valamint szintetizátoron és gitáron, egyéb hangszeren játszó diákjaink az ünnephez kapcsolódó zenés, énekes darabokat adtak elő.

A hangverseny főszervezői Rácz Angelika és Feketéné Dánfi Krisztina tanárnők voltak, akik nem csak a kórust vezették, hanem hangszeren is kísérték őket. Hálásan köszönjük munkájukat!

Külön köszönet a többi felkészítő (és egyben hangszeres kísérettel segítő) tanárnak is: Csorvási Zoltán, Dr.Vladár Károly, Lábodi Róbert, Székely Tibor; Rácz-Fodor Balázsnak a konferálásért, valamint a technikai segítségért (Szaszki-Farkas Gabriella, Szaszki János, Sándorné Rácz-Fodor Ibolya, Fekete Patrik, Bartek Bence, Csala Noémi, Böthe Alexandra, Erdélyi Dóra, Volom Gergő)!

 

Áldott, szeretetteljes, meghitt karácsonyt kíván mindenkinek a KRK Központi Általános Iskola!

Kapcsolódó képek

Összes kép megtekintéseFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!