Állatok világnapja 2023

Október 4-én az Állatok világnapja alkalmából alsós osztályaink színes programokon vehettek részt. Az 1. évfolyam Borisz kutyával ismerkedhetett meg, akit Ormándi Erzsébet hozott magával, hogy bemutassa, milyen a munka egy terápiás kutyával. Borisz a mozgásfejlődés folyamatában segít a gyerekek terápiájában, nagyon közkedvelt, segítő kutyus.

2. évfolyamosainknak A Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítványtól érkezett Magyar Zsolt mesélt arról, hogy lehet megvalósítani a felelős állattartást.

A harmadikosok a Szaszki-Farkas Gabriella és Balogné Faddi Helga által létrehozott Tapizoo-ban próbálhatták ki, hogy milyen a madártoll, a kígyóbőr, a csigaház, a kutyaszőr tapintása. A dobozokban elrejtett kincsekhez kapcsolódóan különböző tárgyakat kellett megkeresniük a gyerekeknek a játszótéren.

4.-es diákjaink Kiss Zoltán lovastanyáján a lovak gondozásával ismerkedtek meg, valamint kipróbálhatták a lovaglást is.

A jó hangulatú programok szervezését ezúton is köszönjük Hunyadvári Évának, Szaszki-Farkas Gabriellának és Opóczki Ágnesnek!

 

Kapcsolódó képek

Összes kép megtekintéseFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!