„Tündér ha lennék…”

Alsó tagozatos művészeti osztályos diákjaink „Tündér ha lennék…” címmel tavaszi hangversenyt adtak május 9-én a Központi Iskolában.

Az édesanyák köszöntése és Bocskorás Enikő intézményi lelkész szavai után a műsorban helyet kaptak azok a hangszeres vagy hangszer nélküli, egyházi és világi témájú dalok, melyeket a gyerekek lelkesen, szívhez szólóan adtak elő. Kórusművek, szólóénekek, komolyabb és könnyedebb tematikájú darabok hangzottak el a természet- zene-hála hármasának központi kérdései mentén.

A műsort Feketéné Dánfi Krisztina álmodta meg, s tanította be az alsós kórussal. Lábodi Róbert a szintetizátoron játszó diákokat készítette fel, míg Mándity László a gyerekekkel néptáncos műsorszámokkal színesítette a hangversenyt. Csorvási Zoltán évek óta szakkör formájában avatja be a tanulni vágyókat a gitározás rejtelmeibe, így az ő játékukat is meghallgathatta a közönség. Vladár Károly tanítványa népi ének szólót énekelt.

Hangszeren kísértek a délután folyamán: Feketéné Dánfi Krisztina, Rácz Angelika, Csorvási Zoltán, Lábodi Róbert, Székely Tibor, Vladár Károly.

Technikai segítséget nyújtottak: Lukács Alíz (műsorközlő), Sándorné Rácz-Fodor Ibolya, Szaszki-Farkas Gabriella, Volom Gergely (díszlet), Fekete Patrik (hangosítás).

Ezúton is köszönjük a támogatásukat, hiszen nélkülük nem valósulhatott volna meg ilyen színvonalasan a hangverseny! Külön köszönet Feketéné Dánfi Krisztinának, hogy energiát nem kímélve összefogta és motiválta a résztvevőket!

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, aki részese volt az élménynek!

Kapcsolódó képek

Összes kép megtekintéseFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!